Логото на сайта
март 12, 2024 Новини

Орбико България стартира своята стажантска програма, която е отворена за студенти и специалисти от различни сфери на обучение и интерес. Програмата дава възможност за платен стаж в направленията „Продажби“, „Маркетинг“,  „Логистика“, „Финанси“ и „Човешки ресурси“.  Стажантската програма започва от 1 юли 2024 г.,  като всички желаещи могат да кандидатстват до 30 април 2024 г. включително.

За стажантите са предвидени гъвкава заетост, съобразена с академичните им ангажименти, добро заплащане, ваучери за храна, карта за спорт, служебен транспорт, отпуск, както и специални подаръци.

Това, което отличава стажантската програма на Орбико България, е че в нея са включени и едни от най-желаните в съвременния бизнес свят обучения на тема лична продуктивност, бизнес умения и работа в екип.  За бъдещите ни колеги е предвиден и международен обмен в други държави в Европа, чрез която те ще имат възможност да придобият реален практически опит в международна бизнес и културна среда.

 

Ние в Орбико се ангажираме да помогнем на стажантите ни да се подготвят за бъдещото си професионално развитие чрез обучения, менторство и работа в реална бизнес среда.

Стажантите в Орбико ще имат възможност не само да придобият ценни знания и умения, да си сътрудничат с талантливи професионалисти, но ще се запознаят с най-новите тенденции, технологии и най-добрите практики в сферта на международната логистика, продажби, маркетинг, финанси и човешки ресурси.

И не само това. Нашият ангажимент е да им покажем, че в Орбико хората са нашата най-голяма ценност. И че сме не само колеги, но и приятели и семейство.

С всяка година интересът към стажантската програма на Орбико става все по-голям. Във всяко следващо издание участват все повече кандидати и все повече от тях остават на постоянен договор в компанията.

Програмата е подходяща за студенти от 3 и 4 курс или магистърски програми, както и за специалисти с малък опит, които искат да се развиват в посочените области и владеят английски език.

Кандидатствайте до 30 април 2024 тук: https://www.orbicointernship.com/cities/sofia/

Кандидатите могат да заявят своето желание да се включат, като изпратят формуляр за кандидатстване и кратко вертикално видео (до 2 минути) на английски език, в което представят себе си, своите силни страни, интереси и постижения.

Ако желаете да се присъедините към нашата стажантска програма, можете да кандидатствате като попълните на този линк: https://www.orbicointernship.com/cities/sofia/

Инструкции за записване на видеото:

Разкажете ни за себе си в кратко видео!

Запишете свое вертикално видео и ни кажете защо искате да участвате в програмата. Покажете своите силни страни, интереси или постижения. Не се страхувайте да разкажете и за слабите си страни, върху които работите.

Опитайте се да изразите своята енергия и мотивация и покажете защо бихте били подходящ кандидат! Оценяваме последователността и творческия подход, но преди всичко искаме да се представите достоверно!

Видеоклипът не трябва да е по-дълъг от 2 минути и с размер до 128 MB, всичко останало зависи от вас. Материалът трябва да бъде заснет на английски език.

Не е задължително видеото да бъде професионално монтирано, така че не се притеснявайте, ако не сте специалист по видеомонтаж!

 

Кандидатствайте тук: https://www.orbicointernship.com/cities/sofia/

 

 

 

 

 

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.

Вписване

Регистрирайте се

Забравена парола

Споделете