Логото на сайта
май 7, 2020 Постижения

„Орбико България“ отблезяза поредно отличие в рамките на конкурса „Компания на годината“, организиран от списание и клуб “Business Lady”.

В началото на юли осмата поредна церемония „Компания на годината“ удостои семейството на Орбико с два приза. Първата награда грабнахме в категорията „Инвеститор на годината“. Първото място ни бе присъдено благодарение на нашия нов, голям и модерен логистичен център. В изграждането му бяха вложени 25 милиона евро, защото вярваме, че добрата работна среда започва с подсигуряването на физически условия на труд, отговорящи на най-съвременните стандарти.

Второто отличие получихме в категорията „Дистрибуция и логистика“, доказвайки за пореден път, че сме лидери в сектора. Ние сме логистичен партньор на 30 компании, а в портфолиото си сме събрали над 5000 продукта, които дистрибутираме в 20 000 обекта на територията на цялата страна. Нашата главна цел е да доставим до вас не просто продукти, а решения за вашето ежедневие.

(снимка)

(снимка)

На церемонията наградите прие нашия оперативен директор и член на Борда на „Орбико България“ и „Орбико Румъния“ – Иванка Иванова.

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.

Вписване

Регистрирайте се

Забравена парола

Споделете