Логото на сайта
май 7, 2020 Постижения

С гордост и благодарност „Орбико България“ бележи поредното отличие в бизнес средите!

На 9-ти юни за единадесета поредна година списание и клуб “Business Lady” проведе своята церемония по награждаване на българските дами, допринесли в най-голяма степен за развитието, устойчивостта и ефикасността на бизнеса у нас.

Сред наградените е Иванка Иванова – оперативен директор на „Орбико България“ и член на Борда на „Орбико България“ и „Орбико Румъния“. Тя спечели първо място в категорията „Управление и оптимизация на процеси“.

(снимка)

Иванка Иванова започва своя кариерен път в компанията преди 16 години. Първоначално тя е част от отдел „Логистика“, където изпълнява функциите на специалист по логистичните процеси. По-късно тя преминава през различни длъжности, част от които ръководни. С усилен труд, постоянство и желание за успех, Иванка успява да се изкачи до позицията на управител на „Орбико България“. За две години като мениджър от най-високо ниво, тя развива компанията, продължавайки да следва линията на Орбико семейството – постигане на най-високи резултати без да се забравя грижата за хората.

Със своята експертиза, чувствителност към детайлите и промените, креативност, пример за авторитетно лидерство и същевременно близост до хората, Иванка е пример за това, че жените имат място в бизнеса и за това, че могат да бъдат успешни, благодарение на своите качества.

Можете да се срещнете по-отблизо с нашия оперативен деректор чрез интервюто за поредицата „Лицата на бизнеса“ в платформата на “Match Frame Studio”:

 

Пожелаваме ѝ още много успехи!

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.

Вписване

Регистрирайте се

Забравена парола

Споделете