Логото на сайта
май 7, 2020 Бизнес новини

За поредна година „Орбико България“ бе официален участник в събитието „Национални дни на кариерата“ в НДК.

На 29-ти март работдатели от цяла София се събраха на едно място в търсене на млади таланти. Представители на отдел „Човешки ресурси“ от нашето Орбико семейство приветстваха заинтересованите с широки усмивки. Нашите специалисти в подбора и аминистрацията се постараха да представят на потенциалните кандидати предимствата и възможностите за развитие, които „Орбико България“ дава.

Тази година щандът ни се радваше на повишен интерес, не само заради възможността за работа, но и заради нашата стажанстка програма – „Успехът търси теб“.

Всяка година „Орбико България“ се старае да даде шанс на младите, все още не завършили специалисти, да се потопят в истинската бизнес среда. Помагаме на студентите да тестват и надградят своите знания, умения и навици чрез провеждането на ежегодна стажанстка програма.

Желаещите да участват в програмата първо минават през процедура на подбор. С одобрените кандидати се организира присъствен ден в компанията. В рамките на деня стажантите решават казус с помощта на ментори – нашите опитни мениджъри, винаги готови да се отзоват. При решаването на казуса студентите упражняват не само аналитичните си умения, но и способностите си за работа в екип и комуникативните си компетенции.

В края на стажа всички участници получават награди и сертификати, както и възможност да подпишат трудов договор с „Орбико България“ за позицията стажант в различни отдели.

Стажът в „Орбико България“ е прекрасна възможност да започнете своя кариерен път в динамична компания с утвърдени традиции, ясна визия и отлични бизнес практики.

Можете да се информирате за текущи или предстоящи стажанстки програми на нашия сайт или във Фейсбук страницата ни.

Не се колебайте да кандидатствате! Ние търсим вас.

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.

Вписване

Регистрирайте се

Забравена парола

Споделете