Логото на сайта
март 25, 2024 Постижения
 Факултетът по икономика и бизнес администрация на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ официално получи акредитация от Асоциацията на мениджърите по бизнес администрация (AMBA), една от водещите световни инстанции в областта на бизнес образованието.
 Глобалната общност е съставена от 60 000 студенти, в над 150 държави. Програмата привлича забележителна комбинация от мениджъри и професионалисти, представляващи бизнеса в сферата на производство и услуги от различни сектори на икономиката в България.
Ние от Орбико България сме горди да споделим, че сме домакин на един епизод от практическите лекции, които обхващат програмата. Участниците имаха възможност да се запознаят от първо лице с широкия спектър от услуги, които компанията предоставя, както и да разгледат иновациите, свързани със складово оборудване от последно поколение.
 Организатор на посещението е Ивайло Павлов – Мениджър Бизнес Контролинг, и като наш дългогодишен служител, развива кариерния си опит и като студент в програмата от най-висок стандарт на постижение в бизнес образованието. За Ивайло програмата е още една стъпка в професионалното и личностното му развитие.
„Орбико България предоставя чудесни възможности на младите таланти“, споделя и Радосвет Йорданов, студент в СУ , спец.“ Счетоводство, финанси и дигитални приложения“ и част от екипа на Ивайло Павлов от началото на 2023 година
 Желаем успех и просперитет на програмата!
Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.

Вписване

Регистрирайте се

Забравена парола

Споделете