Логото на сайта
За компанията

,,Орбико България“ е част от семейството на ,,Орбико Груп“– компания, която предлага пълни и всеобхватни бизнес решения за продажби и дистрибуция, логистични услуги, маркетинг и бранд услуги за голям брой различни индустрии и бизнес области в сектора на бързооборoтните стоки, козметиката, фармацевтичните продукти, играчки и текстил, цигари, моторни масла и много други.

Днес бизнесът ни обхваща територията от Балтийско до Черно море в 20 страни, в които си сътрудничим с над 170 доставчика и производителя, управляваме повече от 500 световни бранда и обслужваме повече от 80 000 клиента.

Клиентите, с които работим са големи и известни производители, включващи развити мултинационални вериги, местни търговски вериги за търговия на едро, дрогерии, аптеки до независими местни търговци, B2B предприемачи и специализирани канали за продажба.

,,Орбико България“ оперира на българския пазар от 2003 година и е един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги на пазара. Ние сме в дългосрочни бизнес отношения с много международни организации, позволявайки на марките в тяхното портфолио да стигат близо до клиентите и потребителите на местния пазар.

Екип от повече от над 1000 професионалисти осигурява най-добрите възможни услуги на своите партньори, клиенти и потребители.

Фирмено видео
Позиции за работа
Преглед на компанията
Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.

Вписване

Регистрирайте се

Забравена парола

Споделете